Λίγα λόγια για μας

Τα κουφέτα, οι μπομπονιέρες μας και όλα προϊόντα μας είναι συνώνυμα της πρωτοτυπίας, της ποιότητας και του καλού γούστου....

Σχεδιασμός

Ένα από τα χαρακτηριστικά, που μας κατέστησαν ξεχωριστούς, είναι η δημιουργία πρωτότυπων σχεδίων μπομπονιέρας στην αγορά. Tο έμπειρο προσωπικό μας σχεδίασε προϊόντα που έχουν μείνει πρώτες επιλογές σε μια σειρά δεκαετιών.

Σήμερα τον σχεδιασμό έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη ομάδα, εξειδικευμένη πάνω στο σχέδιο υπό την καθοδήγηση και την αισθητική ματιά της Νίνας Βούρλου.

Παραγωγή

Στην βιοτεχνία Βούρλος Είδη Γάμου δημιουργούμε την μπομπονιέρα από το μηδέν. Αναζητούμε παγκοσμίως και εισάγουμε τα καλύτερα υφάσματα. Τα κόβουμε, τα γαζώνουμε και τα ράβουμε όλα στο χέρι. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια και στο φινίρισμα. Με τα σύγχρονα μηχανήματα μας έχουμε την δυνατότητα να κόψουμε διαφόρων μεγεθών κορδέλες δίνοντας έτσι στην μπομπονιέρα ένα πολύ προσωπικό τόνο. Τα προϊόντα μας είναι συνώνυμα της πρωτοτυπίας, της ποιότητας και του καλού γούστου.

Δίκτυο πωλήσεων

Η επιχείρηση άνθισε λόγω της αγάπης μας για τα καλά υφάσματα, την προσεγμένη δουλειά στην ραπτική, την δημιουργία νέων δικών μας σχεδίων στις μπομπονιέρες και τις προσιτές τιμές.

Εισάγοντας και τα πιο εύγευστα και μαλακά ιταλικά κουφέτα της αγοράς, φτάσαμε στο σημείο η βιοτεχνία Ειδών Γάμου Βούρλος να διαθέτει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ελλάδα και να έχει αποκλειστική συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου.