ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα για μας...

Όλα άρχισαν από τον πατέρα και παππού μας Γιώργο Βούρλο. Με την αγάπη του για την δουλειά και το εμπόριο και το ανήσυχο πνεύμα του αγόρασε την πρώτη ραπτική μηχανή. Έχοντας στο πλευρό του και τον αδερφό του Νίκο, ξεκίνησαν την δημιουργία της επιχείρησης.

Η Βιοτεχνία μας άνοιξε στο Περιστέρι το 1950 και στεγάζεται στο συγκεκριμένο ιδιόκτητο κτήριο στην οδό Μουσουνίτσης 10-12 από το 1985. Η προσοχή στην λεπτομέρεια, τα πρώτης ποιότητας υλικά και οι ιδιαιτέρως χαμηλές τιμές, έφεραν την βιοτεχνία Βούρλος Είδη Γάμου πρώτη στις επιλογές του κόσμου, που μας αγάπησε και μας εμπιστεύεται στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Η επιχείρηση μας είναι οικογενειακή, γι'αυτό και προσπαθούμε με τα χρόνια η κάθε γενιά να την εξελίσσει, κρατώντας βέβαια πάντα το μεράκι του παππού και πατέρα μας. Χρέος μας να ανακαλύπτουμε τις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και να διατηρούμε την ταυτότητα της επιχείρησης μας.

Σήμερα η επιχείρηση έχει περάσει στα χέρια των υιών του Γεωργίου Βούρλου, Ευγένιου και Νίκου, ενώ σε αυτήν εργάζονται και τα εγγόνια του.

Εκμεταλλευόμενοι την συνωνυμία και πολλές φορές την ανοχή μας προσπάθησαν να μας αντιγράψουν πολλοί. Η Βιοτεχνία Ειδών Γάμου Βούρλος είναι και παραμένει μόνο μια, με έδρα της το Περιστέρι.

Προσοχή στις Απομιμήσεις